Nyomtatási költség megtakarítás?

A CROSS2 rendszerhez nyomtatási feladataihoz kapcsolódóan két jelentős fejlesztési lehetőség merült fel, amely a jelenlegi eljárások komoly módosításával járhat, és magával hozhat egy nem kevésbé fontos tényezőt, a költségcsökkentés lehetőségét.

Szeretnénk véleményüket kérni mindkét, az alábbiakban olvasható lehetőségről, amelyet az ittk@porsche.hu e-mail címre várunk Önöktől.

Az egyik elképzelhető változás a számlázást érintheti. Ennek két megoldása merül fel.

  1. Ma már Magyarországon is több szolgáltatónál elérhető az elektronikus számla kiállításának lehetősége, amelyet a CROSS esetében is lehetséges opcióként megvalósíthatunk.
  2. Jelentősen megváltozhat a már kiállított számlák archiválási rendszere, azaz lehetőség adódhat, hogy a számlákat ún. számlakép formátumban tároljuk, amiket bármikor, jelentősebb időtávlatban is képesek lehetünk újranyomtatni, természetes módon az eredetivel mindenben megegyező formában, persze nem eredetiként.

A másik változás a munkalap nyomtatásának módját változtathatja meg. Lecserélésre kerülhet a jelenleg alkalmazott formanyomtatvány és mátrix-nyomtató, a munkalapokat lézernyomtatóval, A4 formátumú „üres” lapokra nyomtathatjuk.

Számítunk visszajelzéseikre

IT Területi képviselet

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Nyomtatási költség megtakarítás?, 8.0 out of 10 based on 1 rating
Kategória: PIM 2014 május | A közvetlen link.