Hasznos linkek
Ezen a lapon igyekeztünk összegyüjteni azokat a linkeket amelyek partnereink számára hasznosak lehetnek.

Cím
Rövid leírás
Informatikai linkek
Szolgáltatási díjak

Az aktuális ártábla elérhető a 2018. április elsejétől érvényes KIP szerződés 3. mellékleteként az alábbi Infoline dokumentumban

ServiceDesk rendszer

A Porsche Hungaria Online Supportja lehetőséget ad Önnek támogatási igényeinek online bejelentésére és feladott igényeinek figyelemmel kísérésére. A korábbi jegyeinek megoldásával kapcsolatos információkat is visszakeresheti itt.

A Porsche Hungaria Online Supportja kizárólag ügyfeleink számára elérhető.

Partner.Net rendszer
A Partner.Net olyan többfunkciós keretrendszer, amelyben Partnereink egyszerűen, egyetlen bejelentkezéssel, internet böngésző programon keresztül férhetnek hozzá a Porsche Hungaria által biztosított értékesítési, szerviz és adminisztrációs adatbázisainkhoz, felületeinkhez.
Kereskedői weboldalhoz kapcsolódó kontakt manager

Partnereink és az ügyfelek közti kapcsolattartás fontos része a kereskedői weboldalakon található különféle kapcsolati űrlapok, mint például információ kérés modellekről vagy szerviz bejelentkezés.

A kitöltött űrlapok adatai a kontakt manager alkalmazásba futnak, be így ennek rendszeres (napi) használatát és helyes beállítását kifejezetten javasoljuk.

Általános szerződési feltételek ICT szolgáltatásokhoz

A Porsche csoport számítástechnikai rendszerei körébe tartozó információ- és kommunikáció-technológiai szolgáltatások dokumentációja.

Az ügyféladatok helyes kezelése

A Porsche Hungaria Informatika Divíziója úgy határozott, hogy egy összefoglaló, a lehető legtöbb részletre kiterjedő leírást állít össze az ügyféladatok helyes kezelésének fontosságáról. Ebben a dokumentumban rögzítettük – és a jövőben is folyamatosan frissíteni fogjuk – az ezzel kapcsolatos tudnivalókat. Célunk, hogy egy nemcsak számosságában nagy, hanem minőségében is megfelelő ügyfél-adatbázist teremtsünk.

A Porsche Csoport Magyarországon
Porsche Hungaria
Porsche
Audi
SEAT
Skoda
Volkswagen
Volkswagen Haszonjárművek
Weltauto
Porsche Bank
Europcar
Parts Center Budapest
Porsche Inter Auto Márkakereskedések